Jump to content
boonahnah

osbot not starting

Recommended Posts

  • Administrator
13 hours ago, Czar said:

With mirror you gotta open an osrs client, preferably the default game client https://www.runescape.com/oldschool/download

 

18 hours ago, boonahnah said:

i downloaded the client and then logged in and tried to start up mirror mode but nothing happened.

 

 

You said this didn't help post whats going on via screen shots 

Link to post
Share on other sites

The same thing is happening for me

I open up OSBot

i get the screen which asks for username, password, (proxy if i select it) then it doesnt seem to matter if i click Stealth or Mirror

Ive got the osrs client open for when i try the mirror option

After i press either of the options, OSBot disappears and nothing happens, ive watched the noob videos and its supposed to attach / inject to the osrs client, but isnt for me.

if there is a troubleshooting guide someone can link to me please ?   

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...