Jump to content
HondaGoFast

Need help GUI does not load

Recommended Posts

For most of the scripts it runs no problem but for the kahl wintertodt and agility scripts the GUI does not load until I turn off the script. This is what the logger says

 

[INFO][Bot #2][09/15 10:09:16 PM]: Loaded 3 built-in random solvers!
[INFO][Bot #2][09/15 10:09:19 PM]: Started random solver : Auto Login
[INFO][Bot #2][09/15 10:09:22 PM]: Successfully logged in, waiting for welcome screen.
[INFO][Bot #2][09/15 10:09:28 PM]: Random solver exited : Auto Login
[INFO][Bot #2][09/15 10:09:28 PM]: Started random solver : Welcome Screen
[INFO][Bot #2][09/15 10:09:31 PM]: Random solver exited : Welcome Screen
[INFO][Bot #2][09/15 10:09:32 PM]: Downloading image
[INFO][Bot #2][09/15 10:09:47 PM]: Downloading image
[INFO][Bot #1][09/15 10:10:16 PM]: Downloading image
[INFO][Bot #2][09/15 10:10:22 PM]: Downloading image

 

It just continues to repeat downloading image until I hit the red button to stop the script, then the GUI shows up.

 

Any ideas whats going on? 

Using injection and on java ver 8.

Link to post
Share on other sites
4 hours ago, HondaGoFast said:

For most of the scripts it runs no problem but for the kahl wintertodt and agility scripts the GUI does not load until I turn off the script. This is what the logger says

 

[INFO][Bot #2][09/15 10:09:16 PM]: Loaded 3 built-in random solvers!
[INFO][Bot #2][09/15 10:09:19 PM]: Started random solver : Auto Login
[INFO][Bot #2][09/15 10:09:22 PM]: Successfully logged in, waiting for welcome screen.
[INFO][Bot #2][09/15 10:09:28 PM]: Random solver exited : Auto Login
[INFO][Bot #2][09/15 10:09:28 PM]: Started random solver : Welcome Screen
[INFO][Bot #2][09/15 10:09:31 PM]: Random solver exited : Welcome Screen
[INFO][Bot #2][09/15 10:09:32 PM]: Downloading image
[INFO][Bot #2][09/15 10:09:47 PM]: Downloading image
[INFO][Bot #1][09/15 10:10:16 PM]: Downloading image
[INFO][Bot #2][09/15 10:10:22 PM]: Downloading image

 

It just continues to repeat downloading image until I hit the red button to stop the script, then the GUI shows up.

 

Any ideas whats going on? 

Using injection and on java ver 8.

Somehow the hist was down, will be migrating later today to my own server.
Should be fixed by now <3

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...