Jump to content

Ace Fisher loading up as Acebarbfisher 0.2


mrbenjamin
 Share

Recommended Posts

Hey all

 

I have been useing Ace Fisher for while and he pushed latest update and now when ever i load up its coming up as Ace Barb Fisher 0.2.

 

i have spoken to the creator and he doesn't know why this is happening. He re pushed the script on SDN and says the old version(the one that i seem to be getting) is no longer on his repo so it shouldnt be here at all. 

 

Thanks smile.png

 

Edit - I thought i had better mention that i have tried deleting the OSbot folder and refreshing scripts a few times with no change.

Edited by mrbenjamin
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

I can confirm this, I'm not sure why this is happening as it never happened for more than two months now. I even deleted the old version of my fisher, AceBarbFisher (more than two months old) from my osbot repo and pushed an update, but he's still having this issue and I don't know why it would happen. It only started to happen a few days ago, but none of the other users of my script reported that issue so far.

Link to comment
Share on other sites

I can confirm this, I'm not sure why this is happening as it never happened for more than two months now. I even deleted the old version of my fisher, AceBarbFisher (more than two months old) from my osbot repo and pushed an update, but he's still having this issue and I don't know why it would happen. It only started to happen a few days ago, but none of the other users of my script reported that issue so far.

Any news on this from @Alek?

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...