Jump to content

[Windows] Fixing local scripts not showing up!


Cory
 Share

Recommended Posts

Step 1 - Determine if its your pc, or the scripts.

 

Press the windows key followed by R

 

You should get

s9NFFIr.png

 

Type in the Open field: "%USERPROFILE%/OSBot/" and press enter. This will open up your OSBot folder, now navigate into the scripts folder

 

Now, remove all scripts and add them back 1 at a time, if 1 of them shows up, its the scipts. But if you're not sure, do step 2 as well..

 

Step 2 - Get the latest JRE AND JDK

 

Navigate to "http://www.oracle.com/technetwork/java/javase/downloads/index.html", you should see

aRbObq8.png

 

Download the JDK and the JRE links, install both of them, and then restart your pc. (to ensure they were setup/installed fully).

 

Step 3 - Still can't get your local scripts to load?

 

Leave me a pm or a reply and I'll get back to you.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 4 months later...
  • 4 months later...

halp plz <3

 

[ERROR][06/05/14 05:26:37 AM]: Failed to load java scripts!

java.lang.NoClassDefFoundError: org/osbot/rs07/script/Script
at java.lang.ClassLoader.defineClass1(Native Method)
at java.lang.ClassLoader.defineClass(Unknown Source)
at java.security.SecureClassLoader.defineClass(Unknown Source)
at java.net.URLClassLoader.defineClass(Unknown Source)
at java.net.URLClassLoader.access$100(Unknown Source)
at java.net.URLClassLoader$1.run(Unknown Source)
at java.net.URLClassLoader$1.run(Unknown Source)
at java.security.AccessController.doPrivileged(Native Method)
at java.net.URLClassLoader.findClass(Unknown Source)
at java.lang.ClassLoader.loadClass(Unknown Source)
at java.lang.ClassLoader.loadClass(Unknown Source)
at java.lang.ClassLoader.defineClass1(Native Method)
at java.lang.ClassLoader.defineClass(Unknown Source)
at java.security.SecureClassLoader.defineClass(Unknown Source)
at java.net.URLClassLoader.defineClass(Unknown Source)
at java.net.URLClassLoader.access$100(Unknown Source)
at java.net.URLClassLoader$1.run(Unknown Source)
at java.net.URLClassLoader$1.run(Unknown Source)
at java.security.AccessController.doPrivileged(Native Method)
at java.net.URLClassLoader.findClass(Unknown Source)
at java.lang.ClassLoader.loadClass(Unknown Source)
at java.lang.ClassLoader.loadClass(Unknown Source)
at org.osbot.script.engine.JavaScriptLoader.loadAllLocalScripts(em:282)
at org.osbot.script.engine.ScriptManager.loadScripts(xl:72)
at org.osbot.engine.Main.D(yk:227)
at org.osbot.LpT6.run(gj:189)
at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor.runWorker(Unknown Source)
at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run(Unknown Source)
at java.lang.Thread.run(Unknown Source)
Caused by: java.lang.ClassNotFoundException: org.osbot.rs07.script.Script
at java.net.URLClassLoader$1.run(Unknown Source)
at java.net.URLClassLoader$1.run(Unknown Source)
at java.security.AccessController.doPrivileged(Native Method)
at java.net.URLClassLoader.findClass(Unknown Source)
at java.lang.ClassLoader.loadClass(Unknown Source)
at java.lang.ClassLoader.loadClass(Unknown Source)
... 29 more
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...