Jump to content
FlutterSkye

Hitting Stealth doesn't open Client

Recommended Posts

This is a reletively new issue that I'm having where I used to be able to use the osbot client but now when I hit stealth, the menu closes and osbot doesn't open. Has anyone else run into this issue that they can share the solution to

Im on Java 8 Update 291 yes I reinstalled it

Edited by FlutterSkye
Link to post
Share on other sites
30 minutes ago, FlutterSkye said:

This is a reletively new issue that I'm having where I used to be able to use the osbot client but now when I hit stealth, the menu closes and osbot doesn't open. Has anyone else run into this issue that they can share the solution to

Im on Java 8 Update 291 yes I reinstalled it

downgrade from 291

 

osbot isnt running because of it OMEGALUL

  • Like 1
Link to post
Share on other sites
1 hour ago, FlutterSkye said:

This is a reletively new issue that I'm having where I used to be able to use the osbot client but now when I hit stealth, the menu closes and osbot doesn't open. Has anyone else run into this issue that they can share the solution to

Im on Java 8 Update 291 yes I reinstalled it

 

1 hour ago, Chris said:

downgrade from 291

 

osbot isnt running because of it OMEGALUL

 

Had the same issue, downgraded to a lower version and launches fine now!

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...