Jump to content
Sign in to follow this  
Lungo77

running osbot on ubuntu error

Recommended Posts

hey im new to ubuntu and all, started a vm installed java, and when i type: java -jar osbot.jar it opens up correctly, but when i click on launch i get this error in my terminal

 

Injected 2 field list filters

Injected 2 field filters

Injected 2 method list filters

Injected 2 method list

 

Sorry for a noob question googled it and none of the solutions worked

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
20 minutes ago, Lungo77 said:

hey im new to ubuntu and all, started a vm installed java, and when i type: java -jar osbot.jar it opens up correctly, but when i click on launch i get this error in my terminal

 

Injected 2 field list filters

Injected 2 field filters

Injected 2 method list filters

Injected 2 method list

 

Sorry for a noob question googled it and none of the solutions worked

 

Not an error. When you launch from a CLI, it'll tell you the first things it loads, and after you chose what mode, it will launch a separate window. If you're not getting that:

1. Is it launching when you double click it the jar?

2. Are you using java 8?

3. What mode?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...