Jump to content
Sign in to follow this  
Ag0ra

Both Clients Freeze after 10mins

Recommended Posts

Posted (edited)
	[ERROR][04/12 03:41:48 PM]: Uncaught exception!
java.lang.RuntimeException: Read timeout
    at client.nat.stream.Stream.m15(Native Method)
    at client.nat.stream.Stream.ftsz(Unknown Source)
    at client.emu.EmuClient.getMouseX(Unknown Source)
    at org.osbot.rs07.api.Mouse.getPosition(re:315)
    at script.a.NUL.run(t:198)
    at java.lang.Thread.run(Unknown Source)
	

 

Both Clients (Mirror OSBOT & Official RS Client) freeze 10 +/- Minutes after running any script.

Above is the error from the logger.

 

I haven't had this problem before.

Edited by Ag0ra
Spelling

Share this post


Link to post
Share on other sites
10 hours ago, Ag0ra said:

	[ERROR][04/12 03:41:48 PM]: Uncaught exception!
java.lang.RuntimeException: Read timeout
    at client.nat.stream.Stream.m15(Native Method)
    at client.nat.stream.Stream.ftsz(Unknown Source)
    at client.emu.EmuClient.getMouseX(Unknown Source)
    at org.osbot.rs07.api.Mouse.getPosition(re:315)
    at script.a.NUL.run(t:198)
    at java.lang.Thread.run(Unknown Source)
	

 

Both Clients (Mirror OSBOT & Official RS Client) freeze 10 +/- Minutes after running any script.

Above is the error from the logger.

 

I haven't had this problem before.

java.lang.RuntimeException: Union object is null or owned by someone else
	at client.nat.stream.Stream.m22

This used to be the old error. Looks like there is a new one. I run into it every now and again. Not 100% sure how to reproduce it. It happens quite often on my Giant Mole bots. The bot tries to click on the Giant Mole before it walks off the screen but fails and then my cpu usage climbs and the client freezes up. 9 times outa 10 the script would normally just rebound on it's own and walk to the mole but that 1 time outa 10 it just freezes up completely to the point that the client either logs out and the script stops on it's own or I have to end the process  manually.

I know MGI has tried in the past to resolve these types of bugs but I think they are difficult ones to solve.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Is this not because you’re running out of RAM? You could try allocating more RAM to java and see if that fixes your problem. Besides that, what script are you attempting to use? 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)
On 4/13/2020 at 10:33 AM, Space said:

Is this not because you’re running out of RAM? You could try allocating more RAM to java and see if that fixes your problem. Besides that, what script are you attempting to use? 

Deleted OSRS Client & Ran the Pact tool that removes Jagex Cache & other files, Redownloaded OSRS Client (Which Reinstalled Cache)

Ran a script for 4 hours without problems, Then again today, both clients froze.

I will try the RAM allocating.  However, I have never had this problem before.

 

Night's AIO Magic & Khal AIO Crafter both experience the error

 

Edited by Ag0ra
More Info

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...