Jump to content
poutinedog

Need help opening OSBOT

Recommended Posts

I fixed it, browed around the forum and found out someone had the exact same problem. For anyone wondering, you need to download this exact version of java

https://www.filepuma.com/download/java_runtime_environment_64bit_8.0.2410.7-24412/

Once downloaded, delete the other version of java you have already installed. This fixed my issue.

Hope this can help others! :) 

Link to post
Share on other sites
2 minutes ago, poutinedog said:

I fixed it, browed around the forum and found out someone had the exact same problem. For anyone wondering, you need to download this exact version of java

https://www.filepuma.com/download/java_runtime_environment_64bit_8.0.2410.7-24412/

Once downloaded, delete the other version of java you have already installed. This fixed my issue.

Hope this can help others! :) 

Glad you were able to figure out the issue!

  • Like 1
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...