Jump to content
darkbowpur3

Scripts won't start

Recommended Posts

1 minute ago, darkbowpur3 said:

Every single one, I tried stealth quester, crabs, zulrah. Nothing works 

Everything worked last night then after the rs update today and osbot came online I can’t run anything, any advice?

Give the client a restart

Link to post
Share on other sites
6 minutes ago, Token said:

Give the client a restart

I restarted the osbot and the rs client, i deleted the whole osbot folder and now have gotten stealth quester to work, still nothing for the fruity zulrah script though. When I start it the whole osbot client freezes and the script doesnt load up.

Link to post
Share on other sites
13 minutes ago, darkbowpur3 said:

I restarted the osbot and the rs client, i deleted the whole osbot folder and now have gotten stealth quester to work, still nothing for the fruity zulrah script though. When I start it the whole osbot client freezes and the script doesnt load up.

Does the same happen if you try to load the scripts on stealth injection?

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...