Jump to content
Jardem

OSBot account blocked or bugged?

Recommended Posts

Hello,

Today after updating to v.2.4.161 I found my account unable to launch OSBot, stating in following message on popup splashscreen:

image.png.94fbff076b0dc6cd30cec3ac65347827.png

I haven't had any problems with this yesterday, nor did I receive any notification or infraction which could slightly hint me to this situation.

If anyone could help clear this out it would prove of much benefit as I'm paying for Scripts & IP's monthly and now I can't do anything.

(I retried downloading the client, gonna try reinstall Java update now)

Thanks in advance

Link to comment
Share on other sites

8 minutes ago, Jardem said:

Hello,

Today after updating to v.2.4.161 I found my account unable to launch OSBot, stating in following message on popup splashscreen:

image.png.94fbff076b0dc6cd30cec3ac65347827.png

I haven't had any problems with this yesterday, nor did I receive any notification or infraction which could slightly hint me to this situation.

If anyone could help clear this out it would prove of much benefit as I'm paying for Scripts & IP's monthly and now I can't do anything.

(I retried downloading the client, gonna try reinstall Java update now)

Thanks in advance

PM Alek. That's what he said in another thread. Tell him you can't use the client.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...