Trenace Posted August 3, 2013 Share Posted August 3, 2013 [iNFO ][08/03/13 11:55:01 AM]: Connecting to remote server...[iNFO ][08/03/13 11:55:07 AM]: Failed to connect to remote server!java.net.SocketTimeoutException: connect timed out at java.net.TwoStacksPlainSocketImpl.socketConnect(Native Method) at java.net.AbstractPlainSocketImpl.doConnect(Unknown Source) at java.net.AbstractPlainSocketImpl.connectToAddress(Unknown Source) at java.net.AbstractPlainSocketImpl.connect(Unknown Source) at java.net.PlainSocketImpl.connect(Unknown Source) at java.net.SocksSocketImpl.connect(Unknown Source) at java.net.Socket.connect(Unknown Source) at org.osbot.hb.H(se:255) at org.osbot.hb.F(se:165) at org.osbot.C.run(se:471) at java.util.concurrent.Executors$RunnableAdapter.call(Unknown Source) at java.util.concurrent.FutureTask$Sync.innerRun(Unknown Source) at java.util.concurrent.FutureTask.run(Unknown Source) at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor.runWorker(Unknown Source) at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run(Unknown Source) at java.lang.Thread.run(Unknown Source)[iNFO ][08/03/13 11:55:07 AM]: Retrying in 5 seconds...[iNFO ][08/03/13 11:55:12 AM]: Connecting to remote server...[iNFO ][08/03/13 11:55:17 AM]: Failed to connect to remote server!java.net.SocketTimeoutException: connect timed out at java.net.TwoStacksPlainSocketImpl.socketConnect(Native Method) at java.net.AbstractPlainSocketImpl.doConnect(Unknown Source) at java.net.AbstractPlainSocketImpl.connectToAddress(Unknown Source) at java.net.AbstractPlainSocketImpl.connect(Unknown Source) at java.net.PlainSocketImpl.connect(Unknown Source) at java.net.SocksSocketImpl.connect(Unknown Source) at java.net.Socket.connect(Unknown Source) at org.osbot.hb.H(se:255) at org.osbot.hb.F(se:165) at org.osbot.C.run(se:471) at java.util.concurrent.Executors$RunnableAdapter.call(Unknown Source) at java.util.concurrent.FutureTask$Sync.innerRun(Unknown Source) at java.util.concurrent.FutureTask.run(Unknown Source) at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor.runWorker(Unknown Source) at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run(Unknown Source) at java.lang.Thread.run(Unknown Source)[iNFO ][08/03/13 11:55:17 AM]: Retrying in 5 seconds...[iNFO ][08/03/13 11:55:22 AM]: Connecting to remote server...[iNFO ][08/03/13 11:55:27 AM]: Failed to connect to remote server!java.net.SocketTimeoutException: connect timed out at java.net.TwoStacksPlainSocketImpl.socketConnect(Native Method) at java.net.AbstractPlainSocketImpl.doConnect(Unknown Source) at java.net.AbstractPlainSocketImpl.connectToAddress(Unknown Source) at java.net.AbstractPlainSocketImpl.connect(Unknown Source) at java.net.PlainSocketImpl.connect(Unknown Source) at java.net.SocksSocketImpl.connect(Unknown Source) at java.net.Socket.connect(Unknown Source) at org.osbot.hb.H(se:255) at org.osbot.hb.F(se:165) at org.osbot.C.run(se:471) at java.util.concurrent.Executors$RunnableAdapter.call(Unknown Source) at java.util.concurrent.FutureTask$Sync.innerRun(Unknown Source) at java.util.concurrent.FutureTask.run(Unknown Source) at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor.runWorker(Unknown Source) at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run(Unknown Source) at java.lang.Thread.run(Unknown Source)[iNFO ][08/03/13 11:55:27 AM]: Retrying in 5 seconds...[iNFO ][08/03/13 11:55:32 AM]: Connecting to remote server... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Led Zeppelin Posted August 3, 2013 Share Posted August 3, 2013 looks like an error connecting, check your firewall settings add an exception for osbot, port 50050 needs to be open. otherwise i would just say delete and redownload. Link to comment Share on other sites More sharing options...