Jump to content

Runescape not loading


RedJohn2
 Share

Recommended Posts

java is up to date and i've deleted the cache.. the rs website seems to have loading issues as well

 

am I being DDOSED?

 

Do you have a dynamic or static ip?

 

If dynamic, restart your router to get a new ip.

 

Is your internet running slow on other things? How long is it taking to get to 67% loading?

Link to comment
Share on other sites

java is up to date and i've deleted the cache.. the rs website seems to have loading issues as well

 

am I being DDOSED?

no i had this issue when i woke up i couldn't load runescape on rsbuddy i tryed a few times restarted computer and left it for 5mins and it worked on its owe

Edited by PurpleWard
Link to comment
Share on other sites

Do you have a dynamic or static ip?

 

If dynamic, restart your router to get a new ip.

 

Is your internet running slow on other things? How long is it taking to get to 67% loading?

 

it's static

 

my internet is working fine :/

 

it doesn't even load to 67% anymore

 

I tried restarting my pc as well

Edited by RedJohn2
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...