Jump to content
Narcotixx

Mirror Mode Not Working???

Recommended Posts

I've tried to set up mirror mode multiple times today and had an error. This is from the log.

 

[INFO][06/08 04:56:03 PM]: Loaded 2 RS accounts!
[INFO][06/08 04:56:04 PM]: Welcome to OSBot 2.4.127!
[INFO][06/08 04:58:03 PM]: Updated injection hooks for client revision : 144!
[DEBUG][Bot #1][06/08 04:58:03 PM]: Initializing mirror client bot...
[ERROR][06/08 04:58:04 PM]: Uncaught exception!
java.lang.NoClassDefFoundError: org/osbot/rs07/accessor/XWindowHandler
    at java.lang.Class.getDeclaredMethods0(Native Method)
    at java.lang.Class.privateGetDeclaredMethods(Unknown Source)
    at java.lang.Class.getDeclaredMethod(Unknown Source)
    at java.awt.Component.isCoalesceEventsOverriden(Unknown Source)
    at java.awt.Component.access$500(Unknown Source)
    at java.awt.Component$3.run(Unknown Source)
    at java.awt.Component$3.run(Unknown Source)
    at java.security.AccessController.doPrivileged(Native Method)
    at java.awt.Component.checkCoalescing(Unknown Source)
    at java.awt.Component.<init>(Unknown Source)
    at java.awt.Container.<init>(Unknown Source)
    at java.awt.Panel.<init>(Unknown Source)
    at java.awt.Panel.<init>(Unknown Source)
    at java.applet.Applet.<init>(Unknown Source)
    at client.emu.EmuClient.<init>(Unknown Source)
    at sun.reflect.NativeConstructorAccessorImpl.newInstance0(Native Method)
    at sun.reflect.NativeConstructorAccessorImpl.newInstance(Unknown Source)
    at sun.reflect.DelegatingConstructorAccessorImpl.newInstance(Unknown Source)
    at java.lang.reflect.Constructor.newInstance(Unknown Source)
    at java.lang.Class.newInstance(Unknown Source)
    at org.osbot.rs07.Bot.initialize(nn:322)
    at org.osbot.CE.run(eu:176)
    at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor.runWorker(Unknown Source)
    at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run(Unknown Source)
    at java.lang.Thread.run(Unknown Source)
Caused by: java.lang.ClassNotFoundException: org.osbot.rs07.accessor.XWindowHandler
    at java.lang.ClassLoader.findClass(Unknown Source)
    at java.lang.ClassLoader.loadClass(Unknown Source)
    at java.lang.ClassLoader.loadClass(Unknown Source)
    at org.osbot.PA.loadClass(pw:153)
    ... 25 more

 

What could be going wrong/what could I be doing wrong?

 


EDIT: I've tried uninstalling and re-downloading the OSRS client and the OSBot client, I get the exact same error.

Edited by Narcotixx
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...